keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Viisi erinomaista kenkävalintaa talveen – esittelyssä Icebug-nastakengät

[teksti: Pekka Stenlund/ Sportia-Pekka]

Viime viikkojen vesisateiden perusteella talvi vaikuttaa olevan kaukana, mutta pakkanen saapuu yhtä varmasti kuin joulu. Kun muistaa panostaa laadukkaisiin jalkineisiin, liikkuminen liukkaalla kelillä on sekä turvallisempaa että nautinnollisempaa. Vuodesta 2001 kenkiä valmistanut Icebug ottaa nastakengissään huomioon kaksi tärkeintä seikkaa talvikeleistä: pidon ja käyttömukavuuden.


Kenkien BUGrip®-pohja takaa pidon kaikissa olosuhteissa, sillä erikoiskumista valmistettuun pohjaan on kenkämallista riippuen integroitu 15–19 älykkäästi toimivaa hiiliteräsnastaa, jotka mukautuvat alustaan. Pehmeällä alustalla – jäällä, lumella tai puulla – nasta pureutuu alustaan, kun kovalla ja tasaisella alustalla nasta painuu pohjan sisään. Kenkien laadukkaat päällysmateriaalit puolestaan pitävät jalat kuivina ja lämpiminä huolehtien käyttömukavuudesta.

Laatua arkiliikkumiseen – JOKK BUGrip®


Mukava ja kevyt kävelykenkä on oiva valinta talviulkoiluun. Erinomaisesta pidosta huolehtivat 16 älynastaa, minkä lisäksi puolikorkea varsi tuo tukea epätasaiselle alustalle. Vettähylkivä pintamateriaali, sisällä oleva fleecevuori, tilava lesti ja vaimentava välipohja puolestaan takaavat käyttömukavuuden.


Helppokäyttöisyyttä arvostavalle – RYUM BUGrip® & IVALO-L BUGrip®


Tarrakiinnityksellä varustetussa RYUM BUGrip® -kengässä on suomalaiseen jalkaan sopiva lesti. Tukeva pohjarakenne ja 16 älynastaa varmistavat hyvän pidon. Täysin vedenpitävä pintamateriaali ja fleecevuori pitävät jalat kuivina ja lämpöisinä myös loskakeleillä. Puolikorkea varsi tuo puolestaan tukea ja huolehtii osaltaan lämpöeristyksestä.


Naisille suunnitelluissa IVALO-L BUGrip® -kengissä on vetoketju edessä, mikä mahdollistaa nopean ja helpon pukemisen. Kävely on turvallista jopa lumen peittämällä jäällä hiiliteräsnastoituksen (16 kpl) ansiosta. Korkea varsi ja vettähylkivät pintamateriaalit suojaavat lumelta ja loskalta, kun fleecevuori puolestaan pitää jalat lämpiminä kovemmillakin pakkaskeleillä.

Aktiiviseen juoksuharrastukseen – DTS BUGrip® & PYTHO2 BUGrip®


Talvijuoksijan ykköskumppani on kunnon nastakenkä, koska pitävä tuntuma tiehen antaa mahdollisuuden keskittyä olennaiseen eli juoksemiseen.

DTS BUGrip® on vakaa, kevyt ja hyvin vaimentava talvijuoksukenkä, jonka 19 hiiliteräsnastaa sekä runsas pohjakuviointi varmistavat pidon kaikissa olosuhteissa peilijäältä asfaltille. Tilava lesti sekä vettähylkivä ja tuulenpitävä pintamateriaali tuovat käyttömukavuutta. Erinomainen valinta juoksijalle, jonka juoksutyyli vaatii kantakorotusta (kengän drop 14 mm).


PYTHO2 BUGrip® (kuvassa ylhäällä) pitää niin ikään alustalla kuin alustalla 17 älynastansa ansiosta. Koska kengässä on matala kanta (drop 5 mm), tuntuma juoksualustaan pysyy aina hyvänä. Kengän rakenne ja välipohjan muoto tukevat jalkaa sekä vaativissa olosuhteissa että vauhdikkaassa juoksussa.

Sportia-Pekan myymät Icebugin mallit löydät myymälöidemme lisäksi verkkokaupastamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti